Για να μην μένετε πίσω στο κυνήγι των στόχων σας...

Παρέχουμε after sales support και συμβουλευτικές υπηρεσίες, έτσι ώστε να μπορείτε να χειριστείτε τις εφαρμογές μας στο μέγιστο βαθμό.

Με επισκέψεις στο χώρο σας, τηλεφωνική υποστήριξη, παροχή εργαλείων και συμβουλών για την ορθή χρήση των εφαρμογών μας, αλλά και με την υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης μέσω διαδικτύου, εξασφαλίζουμε την αδιάκοπη λειτουργία και την εξέλιξη των επιχειρησιακών σας διαδικασίων. Μέσα απο σεμινάρια εκπαίδευσης, σας ενημερώνουμε για όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μας και μέσω των διαδικτυακών αναβαθμίσεων από την ιστοσελίδα μας, ελαχιστοποιούμε τις αποστάσεις και το χρόνο απόκρισης στις ανάγκες που προκύπτουν σε καθημερινή βάση.

Η παροχή αναβαθμίσεων για τη διόρθωση τυχών σφαλμάτων, αλλά και για την περαιτέρω ανάπτυξη των προϊόντων λογισμικού μας, έιναι προτεραιότητα για εμάς. Ωστόσο, οι αναβαθμίσεις αφορούν τους πελάτες, για τους οποίους υπάρχει συμβόλαιο συντήρησης σε ισχύ. Για την αναβάθμιση προαπαιτείται να έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των εταιρείων που έχουν παραμετροποιηθεί μέσα στην εφαρμογή.

Για να μπορέσετε να μεταφορτώσετε την αναβάθμιση, πρέπει να έχετε προμηθευτεί κωδικούς εισόδου για την ιστοσελίδα μας, διαμέσου του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας. Για να προμηθευτείτε κωδικούς εισόδου πρέπει να καλύπτεστε από συμβόλαιο συντήρησης.

"KNV Software, το κάτι παραπάνω που χρειάζεστε..."

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

x

Εγγραφείτε στο Newsletter μας...

Μπορείτε, να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας και να λαμβάνετε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημερώσεις, που αφορούν τα προϊόντα της εταιρείας μας και τις προσφορές μας.