Ανάπτυξη ιστοσελίδων στα μέτρα της επιχείρησης σας...

Η ανάπτυξη κάθε ιστοσελίδας είναι για εμάς μια καινούργια πρόκληση για να φέρουμε εις πέρας, παραδίδοντας στον επαγγελματία όχι μόνο μια απλή ιστοσελίδα, αλλά μια νέα προοπτική, η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες στην ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησής του. Μια νέα πλατφόρμα, πάνω στην οποία μπορεί να χτίσει ο ενδιαφερόμενος, στο βαθμό και στα μέτρα που θέλει.

Για τους παραπάνω λόγους, η εταιρεία μας αναπτύσσει ξεχωριστό κώδικα για τον κάθε πελάτη και δεν χρησιμοποιεί έτοιμες πλατφόρμες της αγοράς, έτσι ώστε το κάθε έργο που παραδίδουμε να είναι ξεχωριστό και προσαρμοσμένο, επάνω στις πραγματικές ανάγκες και απαιτήσεις του επαγγελματία, προσδίδοντας ταυτόχρονα προσωπικότητα, κύρος και βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική εικόνα της επιχείρησης.

Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες όλων των κατηγοριών (Στατικές, Δυναμικές, Web portals), καθώς και προωθητικό υλικό, όπως μηνύματα (Newsletters) για την περαιτέρω προωθητική καμπάνια της επιχείρησής σας.

Παρέχουμε υπηρεσία μετατροπής ιστοσελίδας που έχει σχεδιαστεί σε Adobe Photoshop, σε γλώσσα HTML.

Αναπτύσσουμε ιστοσελίδες για ηλεκτρονικά καταστήματα, οι οποίες βασίζοντται επάνω στις προδιαγραφές που θέτει η αγορά.

Όλες μας οι ιστοσελίδες μπορούν να προσαρμοστούν, έτσι ώστε να αποδίδονται σωστά σε οθόνες όλων των αναλύσεων, αλλά και να προσαρμόζεται η απόδοσή τους, ανάλογα με τη συσκευή (Τηλέφωνα, Tablet). Τέλος, αναπτύσσουμε και ξεχωριστές σελίδες μόνο για κινητές συσκευές, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο από το σχεδιασμό.

"KNV Software, το κάτι παραπάνω που χρειάζεστε..."

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

x

Εγγραφείτε στο Newsletter μας...

Μπορείτε, να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας και να λαμβάνετε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημερώσεις, που αφορούν τα προϊόντα της εταιρείας μας και τις προσφορές μας.