Δικτυώστε την ιστοσελίδας σας με όλο και περισσότερο κόσμο...

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με σκοπό την προώθηση και διαφήμιση, είναι το πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και δικτύωσης μιας επιχείρησης, αν και αυτό απο μόνο του δεν αρκεί. Η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας, καθώς και η προσέλκυση νέων επισκέψεων παίζουν μεγάλο ρόλο στην αντοχή στο χρόνο, μέχρι να κριθεί απαραίτητη η ανανέωση της.

Εμείς μετά το πέρας της ανάπτυξης της ιστοσελίδας, παρέχουμε υπηρεσίες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (S.E.O), έτσι ώστε σταδιακά να βελτιωθεί η επισκεψιμότητα και να αυξηθεί η αξία της επένδυσής σας στην ίδια την ιστοσελίδα. Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσίες προώθησης και διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter κ.α), που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα σας, καθώς και αλληλεπίδραση με αυτά.

Επίσης, παρέχουμε λύσεις και συμβουλές για την αναβάθμιση προϋπάρχουσας ιστοσελίδας, με σκοπό την ανανέωση και τη βελτιστοποίηση αυτής.

Τέλος αναπτύσσουμε αντικείμενα (Widgets) κατά παραγγελία, τα οποία μπορούν να προστεθούν σε προϋπάρχουσα ιστοσελίδα και να αυξήσουν την απόδοσή της.

"KNV Software, το κάτι παραπάνω που χρειάζεστε..."

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

x

Εγγραφείτε στο Newsletter μας...

Μπορείτε, να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας και να λαμβάνετε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ενημερώσεις, που αφορούν τα προϊόντα της εταιρείας μας και τις προσφορές μας.